Muziekvereniging Wieringerwaard bedankt het Prins Bernard cultuurfonds voor de subsidie waardoor muziekinstrumenten konden worden aangeschaft.  

--------------------------------

Zondag 30 september organiseert de vereniging een pannenkoekenfestijn!

Sponsor de vereniging door zelf pannenkoeken te eten....mooier kan haast niet! Opbrengst komt ten goede aan de jubileumfestiviteiten. 

Lees hier meer.....

--------------------------------

GEZOCHT! ENTHOUSIASTE MUZIKANTEN!

Muziekvereniging Wieringerwaard is een fanfareorkest dat bestaat uit ongeveer vijvendertig enthousiaste leden. Het niveau van de leden loopt erg uiteen; van beginnende muzikanten tot gevorderde amateurs en conservatoriumstudenten. 

We repeteren één keer in de week op vrijdagavond van 20:00 tot 22:15 en verzorgen ca. vijf activiteiten (bijv. (samenwerkings-)concerten, masterclasses) per jaar. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde muzikanten, maar binnen onze huidige bezetting hebben we nog enkele plaatsen beschikbaar.

Per direct zijn er op trompet,  bastrombone, hoorn en altsaxplaatsen vacant. Partijen worden vaak binnen de sectie verdeeld. 

Wij zoeken…
een enthousiaste musicus (M/V) met affiniteit voor verschillende soorten muziek binnen de fanfare. 

Wij bieden…
een plek in een fanfareorkest waar gezelligheid, kwaliteit en samenspel voorop staan. Je wordt lid voor minimaal één seizoen, tussentijds opzeggen is voor ons eigenlijk geen optie. Een proeftijd is uiteraard mogelijk. We bieden je de gelegenheid om op je eigen niveau flink uitgedaagd te worden. 

Wij hebben de ambitie om regelmatig personen uit de muziekwereld uit te nodigen om bijvoorbeeld een repetitie te leiden, een compositie toe te lichten of ons te trainen in een bepaald aspect van muziek maken, bijvoorbeeld ademhalingstechniek of zuiverheid. Daarnaast willen we de komende jaren meer optredens in de regio verzorgen. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met orkestzaken@muziekverenigingwieringerwaard.nl ! 

 

⇒ YouTube

⇒ Concerten

⇒ Vrienden

⇒ Facebookpagina

⇒ Sponsorkliks

 

Agenda

September

za 29: Oud Papier ophalen

zo 30: Pannenkoeken-festijn

Oktober

do 25 t/m zo 28 uitwisseling naar Siensbach

November

zo 4: Deelname Westfriesland Festival

zo 11: Boekenmarkt

za 24: Oud Papier ophalen

December

vr 14: Vriendenavond

Februari '19

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar

za 09: Tulpenactie (verkoop)

Maart ' 19

zo 10: Rommelmarkt

Laatste nieuwtjes en bijzonderheden

04-07 Ook onze vereniging is voor diverse muzikale activiteiten wel afhankelijk van derden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij voor de aanschaf van muziekinstrumenten een gift hebben ontvangen van het Prins Bernhardfonds!!! Behalve trots bedanken wij het Prins Bernhardfonds hier natuurlijk ook voor.

26-06 Wij zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten....lees hier naast meer

13-06 Koop je wel eens bij een webwinkel? Doe dit dan aub via Sponsorklikshier op onze site

 

 

 

Sponsors en subsidiegevers