LAATSTE NIEUWS OVER HET JUBILEUMJAAR 2019

klik op bovenstaande link voor meer informatie over het jubileumconcert-projectkoor

------------------------

Boekenmarkt 11 november geslaagd! Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan deze boekenmarkt!

--------------------------

Het optreden in Siensbach op 27 oktober volgens de lovende Duitse pers..."Lustige Holländer mit Bierzeltmusik".....lees hier

--------------------

FEESTDAGEN KOMEN ER WEER AAN. SPONSOR ONS

DOOR JE ONLINE AANKOPEN VIA SPONSOR-KLIKS OP ONZE SITE TE DOEN

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE MUZIKANTEN!

--------------------------------

WIJ ZIJN BEZIG ONZE SITE TE MODERNISEREN. LOOPT U TEGEN EEN PROBLEEM OP? MAIL DIT DAN AUB NAAR PR@MUZIEKVERENIGINGWIERINGERWAARD.NL

⇒ YouTube

⇒ Concerten

⇒ Vrienden

⇒ Facebookpagina

⇒ Sponsorkliks

vr 14: Vriendenavond

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar

za 30: Feestavond

za 15: Jubileum Concert met Leona Philippo en projectkoor

Laatste nieuwtjes en bijzonderheden

11-11 De boekenmarkt was weer geslaagd. Iedereen bedankt!

05-11 Boeken voor de boekenmarkt zijn nog steeds welkom!

28-10 Weekend Siensbach achter de rug: Fantastisch was het, een verslag volgt!!! Duitse pers lovend!!

21-10 Bij het jubileumconcert gaan wij optreden met LEONA PHILIPPO!!

11-10 Het gastenboek is weer beter te zien op deze site. Vul hem gerust eens in!!

06-10 BOEKEN gezocht, wie heeft er boeken voor ons?

03-10 Op de site staat voortaan het hoofdstuk "Jubileumjaar 2019" met de laatste informatie voor geinteresseerden

30-09 Het Pannenkoekenfestijn was een geslaagd festijn. Iedereen bedankt! Volgend jaar weer?

04-07 Ook onze vereniging is voor diverse muzikale activiteiten wel afhankelijk van derden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij voor de aanschaf van muziekinstrumenten een gift hebben ontvangen van het Prins Bernhardfonds!!! Behalve trots bedanken wij het Prins Bernhardfonds hier natuurlijk ook voor.