Geweldig succes Cine Waert Concerten!!

Foto: Videock (meer foto's: http://www.mijhoorjenietklagen.nl)

Recensie Schager Courant maandag 26 maart 2012

Cine Waert Concerten

Geachte bezoeker,

op 23 & 24 maart zal Muziekvereniging Wieringerwaard twee spetterende avondvullende concerten geven in het tot bioscoop omgevormde clubgebouw aan de Noord Zijperweg te Wieringerwaard. Onder de noemer Cine Waert zullen er verschillende herkenbare filmmuziekstukken ten gehore worden gebracht. Terwijl u luistert naar de imponerende muziek kunt u genieten van heerlijke popcorn en meerdere ingredienten waar een bioscoop niet zonder kan! Tickets voor dit bijzondere concert zijn te verkrijgen bij de buurtsuper Spar en bij tankstation Van Zijl in Wieringerwaard en bij de Bruna in Anna Paulowna. De kosten bedragen € 6,- voor de volwassenen en € 4,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Hieronder kunt u verschillende persberichten teruglezen en de poster bekijken. Hierin nog veel meer informatie over de Cine Waert concerten.

We hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens één van onze Cine Waert avonden!

Persbericht algemeen

Poster

ma 24: Muziek Impuls

Juli '19

za 15: Waerts Muziekpodium

Nov '19

vr 1: Vrienden+ avond

zo 24: De kracht van Samen Spelen

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

10-03: Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan de Rommelmarkt. Het was weer een succes!