Flow 2.0

Als muzikant beheers je je instrument en kun je muziekstukken spelen. Maar hoe kom je tot de ultieme muzikale beleving? Na een succesvol project in 2015 gaan we deze zomer opnieuw op zoek naar de flow!

We maken, onder leiding van dirigent Michiel Drijver, verbinding met andere muzikanten wat zorgt voor mooie muzikale lijnen en mengklanken. Ook wordt gewerkt aan vaardigheden voor verbindend samenspel en een overtuigend muzikaal verhaal. In vier repetities wordt toegewerkt naar de ultieme muzikale beleving op een sfeervolle klanklocatie: de Hervormde Kerk in Anna Paulowna.

Concert
Het concert vindt plaats op zaterdagavond 24 juni (aanvang 20:00 uur) in de Hervormde Kerk in Anna Paulowna (Molenvaart 21). Kaarten bestellen kan via onze website, bij Tankstation Van Zijl of bij Bruna in Anna Paulowna.

ma 24: Muziek Impuls

Juli '19

za 15: Waerts Muziekpodium

Nov '19

vr 1: Vrienden+ avond

zo 24: De kracht van Samen Spelen

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

10-03: Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan de Rommelmarkt. Het was weer een succes!