Gelukkig Nieuwjaarsconcert 2016

Muziekvereniging Wieringerwaard gaf zaterdag 9 januari een flitsend 'Gelukkig Nieuwjaarsconcert' in De Waert. Op deze avond kon, onder het genot van een glas bubbels en muziek van grote orkest en het opleidingsorkest, worden getoost op het nieuwe jaar. Het grote orkest gaf ook een voorproefje van de Proms concerten die op 24 en 25 juni gegeven worden. Kortom: het was een gezellige, muzikale avond om met buren, vrienden en/of familie te beleven!

Onze verenigingscameraman Cock de Vries heeft weer gezorgd voor een mooi compilatie.

22-12: Kaarten Openingsconcert Jubileumjaar vanaf 2-2-19 te koop voor 5 euro.

15-12 Kuiper Sloopwerken, Wiba Autobanden en Autoservice Van der Waals zijn nieuw als adverteerders. Onze hartelijke dank!!

wo 2: Start kaartverkoop Openingsconcert

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar in de Oude School en tevens START KAARTVERKOOP voor jubileumconcert 15/06

za 09: Tulpenactie (o.v.)