Play in Dutch Crown

Concert “Music of the Dutch Crown”.

Op zondag 13 mei kunt u genieten van een waar koninklijk concert, “Music of the Dutch Crown”. Een concert met koninklijke muziek, in het teken van de nieuwe gemeente Hollands Kroon.

Een groot enthousiast orkest maakt de hele dag muziek met elkaar, onder het motto: Let’s play music of the Dutch Crown: Music of kings and queens! In het orkest zitten zo'n 60 jonge enthousiaste muzikanten, allemaal lid van muziekverenigingen in de gemeente Hollands Kroon. Tijdens deze dag studeren ze, onder leiding van dirigent Michiel Drijver, voor u een koninklijk programma in. U kunt luisteren naar onder andere muziek uit de Lion King, van de groep Queen en van de king of pop: Michael Jackson.

Niet alleen de muziek heeft met 'de kroon' te maken, tijdens het gehele concert bevindt u zich in koninklijke sferen.

Voor de jonge muzikanten is het ontzettend leuk om muziek te maken met inwoners van dezelfde gemeente, die soms toch 'heel ver weg' wonen. Dat bleek al wel toen de samenwerking werd gezocht tussen verschillende jeugdorkesten. De afgelopen weken is er al in verschillende plaatsen in de gemeente samen muziek gemaakt. Het concert zal starten met een presentatie van die samenwerking.

Laat u verrassen door de “Music of the Dutch Crown!

Het concert vindt plaats op zondag 13 mei, 16.00 uur (zaal open:15.30 uur) in Veerburg, Sportlaan 21 te Anna Paulowna. De toegang is gratis.

ma 24: Muziek Impuls

Juli '19

za 15: Waerts Muziekpodium

Nov '19

vr 1: Vrienden+ avond

zo 24: De kracht van Samen Spelen

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

17-04: 1e repetitie in theater Cool zit erop.

10-03: Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan de Rommelmarkt. Het was weer een succes!