Tot Siens Bach

Zaterag 4 november geeft Muziekvereniging Wieringerwaard samen met Musikkappelle Siensbach uit Duitsland een concert in Dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard (Noord-Zijperweg 23).

Versterking in het orkest
De voorbereidingen voor het uitwisselingsconcert zijn in volle gang; we zijn bijna klaar om de Duitse vereniging uit het Zwarte Woud te ontvangen. Het orkest van MV Wieringerwaard heeft sinds het nieuwe seizoen versterking gekregen van een aantal jeugdleden die zijn doorgestroomd vanuit het opleidingsorkest: Thijme op slagwerk en Jik, Jana en Maartje op bugel. Heel leuk dat ook zij nu meespelen met het groot orkest!

Verrassend programma
Elke vrijdagavond wordt hard gerepeteerd om het nieuwe programma in te studeren. Daarnaast wordt flink gewerkt om een mooi totaalprogramma (met zo af en toe een kleine verrassing) te maken van de avond. Een tipje van de sluier: er wordt momenteel typisch Nederlandse muziek ingestudeerd in Siensbach, terwijl wij ons in Wieringerwaard vastbijten in een polka. Weer eens iets anders!

Tot Siens Bach = uitverkocht
De kaarten voor het uitwisselingsconcert zijn inmiddels allemaal verkocht. Heeft u naast het net gevist? Wij raden u aan tijdig kaarten te kopen bij toekomstige concerten van MV Wieringerwaard. En voor iedereen die wel een kaartje heeft weten te bemachtigen: tot 4 november!

ma 24: Muziek Impuls

Juli '19

za 15: Waerts Muziekpodium

Nov '19

vr 1: Vrienden+ avond

zo 24: De kracht van Samen Spelen

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

17-04: 1e repetitie in theater Cool zit erop.

10-03: Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan de Rommelmarkt. Het was weer een succes!