Waertse Highlands

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2017 presenteerde MV Wieringerwaard haar jaarlijkse voorjaarsconcerten. Dit keer werd het publiek meegenomen naar de Waertse Highlands. Het polderlandschap maakte plaats voor ongerepte natuur, bergen, uitgestrekte meren en een grillige kustlijn. Samen met swingfolkband Unicorn en doedelzakspeler Tim Martin hebben we wederom verrassende en succesvolle concerten neergezet voor twee uitverkochte zalen!

Hieronder het krantenartikel en een impressie van de Waertse Highlands-concerten.

De link naar de foto's van de Waertse Highlands: https://goo.gl/photos/qLfR5iY8CWDCiLwe6

22-12: Kaarten Openingsconcert Jubileumjaar vanaf 2-2-19 te koop voor 5 euro.

15-12 Kuiper Sloopwerken, Wiba Autobanden en Autoservice Van der Waals zijn nieuw als adverteerders. Onze hartelijke dank!!

wo 2: Start kaartverkoop Openingsconcert

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar in de Oude School en tevens START KAARTVERKOOP voor jubileumconcert 15/06

za 09: Tulpenactie (o.v.)