West-Friesland Muziek Festival 2015

Zaterdag 7 en zondag 8 november vond de 40ste editie van het West-Friesland Muziek Festival plaats in theater De Binding in Zuid-Scharwoude. Tijdens dit festival presenteerden allerlei verenigingen uit de regio zich en streden hiermee voor de dagprijs en de West-Friesland Bokaal.

Het grote orkest van Muziekvereniging Wieringerwaard deed dit jaar voor de derde keer mee aan het festival en won zowel in 2013 als 2014 de West-Friesland Bokaal. Ook dit jaar heeft het orkest weer goed gepresteerd en mooi gemusiceerd. En ook dit jaar heeft de jury ons optreden bekroond, dit maal met de aanmoedigingsprijs ("zeer gepassioneerd gespeeld", aldus de jury). Een mooie bekroning op het harde werken van de orkestleden.

Video-opnamen
Ook dit jaar heeft onze verenigingscameraman Cock de Vries weer mooie video-opnamen gemaakt van ons optreden tijdens het West-Friesland Muziek Festival.

Fysieke training ter voorbereiding op het festival

Naast de wekelijkse orkestrepetities werd ter voorbereiding op het festival elke zaterdagochtend ook fysiek getraind. Nieuwsgierig? Bekijk het 'achter de schermen'-filmpje hieronder!

ma 24: Muziek Impuls

Juli '19

za 15: Waerts Muziekpodium

Nov '19

vr 1: Vrienden+ avond

zo 24: De kracht van Samen Spelen

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

10-03: Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan de Rommelmarkt. Het was weer een succes!