www.jubileumwaard.nl

Op dit gedeelte van onze site vind je de laatste informatie over ons Jubileumjaar 2019

Deze bladzijde wordt geregeld ververst. Laatste update 3-2-19.

Belangrijke data:

Zat. 2 februari: Openingsconcert Jubileumjaar. Dit uitverkochte concert was een heerlijk feestje.

Zat. 30 maart: Feestavond t.g.v. het Jubileumjaar. Thema: Foute Party. Toegangsprijs 10,00 euro, met medewerking van de DJ's Wout en Jaimy. Nadere informatie volgt.

Zat. 15 juni**: Jubileumconcert met o.a. Jubileum Projectkoor en Leona Philippo. Kaarten kosten 22,50 euro p.p

De kaarten zijn online te koop via de site van Cool en/of telefonisch via Cool: 072-5760955.

Informatie:

**  Informatie over het Jubileumconcert van 15 juni met Leona Philippo en het Jubileum Projectzangkoor

Op 15 juni staat ons Jubileumconcert gepland. Die avond geven wij een muzikale theatershow in theater COOL in Heerhugowaard samen met de BN-ster: LEONA PHILIPPO  en een Projectkoor. Leona is een winnares van o.a. Voice of Holland en Maestro. Toegangskaarten a 22,50 euro p.p. zijn te koop

Jubileum Projectkoor: Voor dit concert zijn wij ook op zoek naar zangers en zangeressen die deel willen aan een groot projectkoor. Samen met het orkest en Leona staat u dan op het podium van theater COOL. Kosten 10 euro p.p.

Repetitiedata en tijden Jubileum Projectzangkoor:

Meer informatie over o.a. de repetitiedata van het projectkoor vind je hier

ma 24: Muziek Impuls

Juli '19

za 15: Waerts Muziekpodium

Nov '19

vr 1: Vrienden+ avond

zo 24: De kracht van Samen Spelen

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

17-04: 1e repetitie in theater Cool zit erop.

10-03: Iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan de Rommelmarkt. Het was weer een succes!