Welkom

Op dit gedeelte van onze site vind je de laatste informatie over ons Jubileumjaar 2019

(Deze bladzijde wordt geregeld ververst)

Belangrijke data in 2019:

Zat. 2 februari: Openingsconcert Jubileumjaar

Zat. 30 maart: Feestavond t.g.v. het Jubileumjaar

Zat. 15 juni: Jubileumconcert met o.a. Jubileum Projectkoor*

*Info Jubileum Concert en Projectkoor update 20-10-2018

Op 15 juni staat ons jubileumconcert gepland. Die avond geven wij een theatershow in theater COOL in Heerhugowaard samen met de BN-ster: LEONA FILIPPO. Winnares van o.a. Voice of Holland en Maestro. Zet deze datum vast in uw agenda. Binnenkort volgt meer info over de kaartverkoop!!!

Voor dit concert zijn wij ook op zoek naar zangers en zangeressen die deel willen aan een groot projectkoor. Samen met het orkest en Leona staat u dan op het podium. Het projectkoor zal een aantal keren bijeenkomen om te reperteren. Kosten 10 euro p.p. De voorbereidingen zijn nog in gang. Al geinteresseerd? Meld je dan nu alvast aan via pr@muziekverenigingwieringerwaard.nl. Na aanmelding krijg je, zodra meer bekend is, informatie over het projectkoor.

vr 14: Vriendenavond

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar

za 30: Feestavond

za 15: Jubileum Concert met Leona Philippo en projectkoor

Laatste nieuwtjes en bijzonderheden

11-11 De boekenmarkt was weer geslaagd. Iedereen bedankt!

05-11 Boeken voor de boekenmarkt zijn nog steeds welkom!

28-10 Weekend Siensbach achter de rug: Fantastisch was het, een verslag volgt!!! Duitse pers lovend!!

21-10 Bij het jubileumconcert gaan wij optreden met LEONA PHILIPPO!!

11-10 Het gastenboek is weer beter te zien op deze site. Vul hem gerust eens in!!

06-10 BOEKEN gezocht, wie heeft er boeken voor ons?

03-10 Op de site staat voortaan het hoofdstuk "Jubileumjaar 2019" met de laatste informatie voor geinteresseerden

30-09 Het Pannenkoekenfestijn was een geslaagd festijn. Iedereen bedankt! Volgend jaar weer?

04-07 Ook onze vereniging is voor diverse muzikale activiteiten wel afhankelijk van derden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij voor de aanschaf van muziekinstrumenten een gift hebben ontvangen van het Prins Bernhardfonds!!! Behalve trots bedanken wij het Prins Bernhardfonds hier natuurlijk ook voor.