Nieuwe leden

 

Als u lid wilt worden van onze vereniging dan is het goed om u even te verdiepen in de afspraken die we met elkaar gemaakt hebben. Zo organiseren we ieder seizoen verschillende acties waarbij we van u of je ouders (afhankelijk van de actie) een bijdrage verwachten. Zo kunnen we de contributie laag houden. Kijk voor een overzicht van alle afspraken bij werzaamheden leden. De hoogte van de contributie en de tarieven van de muzieklessen, vindt u links in het menu 'tarieven'.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

 

VR 23 & ZA 24-03: Water & Vuur (voorjaarsconcert)
VR 27-04: 
Geen repetitie
ZA 28-04: Oud papier ophalen 
ZA 30-06: Oud papier ophalen 
VR 13-07: Waerts Muziekpodium

Laatste nieuwtjes en bijzonderheden

19-3: Muziekinstrumenten uitgereikt. Vandaag zijn de muziekinstrumenten aan de deelnemende leerlingen aan de muziekimpuls uitgereikt. Lees meer

11-3: Rommelmarkt succesvol. De jaarlijkse rommelmarkt was weer een succes. Iedereen bedankt voor het aanleveren van mooie spullen en het bezoeken van de markt.

Wijziging in het bestuur. Voorzitter Gerrit Kramer en bestuurslid Roos Slot zijn tijdens de laatste ALV afgetreden. Nieuw in het bestuur zijn: Dennis Burger (voorzitter) en Karin Arends (vice-voorzitter). Bestuur en leden danken Gerrit en Roos voor hun 'volle inzet' gedurende de afgelopen jaren!! Uiteraard ook Dennis en Karin veel succes op jullie nieuwe positie. 

 

Sponsors