Muziekvereniging Wieringerwaard

Bent u op zoek naar leuke en voordelige tweedehands spullen? Bezoek dan onze welbekende Rommelmarkt op zondag 10 maart tussen 11:00 en 13:30 uur in en om de gymzaal van Wieringerwaard (Populierenlaan 25). 

Allerlei tweedehands goederen worden aangeboden voor een kleine prijs zoals speelgoed, (tuin)gereedschap, kleding, servies, lampen, schilderijen, boeken en antiek. Bovendien is er een bar waar men koffie/thee kan kopen, kinderen kunnen zich laten schminken en er is een rad van avontuur waar men prijzen mee kan winnen. De opbrengst van de Rommelmarkt komt geheel ten goede aan Muziekvereniging Wieringerwaard.

LET OP: Het eerste uur wordt er €2,00 entree gevraagd (kinderen tot 12 jaar gratis). Vanaf 12:00 tot 13:30 uur is de entree vrij.

Spullen brengen / op laten halen 
Voor de jaarlijkse Rommelmarkt zijn we nog op zoek naar spullen. Wellicht een mooie gelegenheid voor u om uw zolder of schuur weer eens op te ruimen? Heeft u nog spullen die een tweede leven waard zijn? Wij horen het graag. 

U kunt de spullen komen brengen en/of wij halen ze op. Neem hiervoor contact op met ons via 0224-223459. Zie   ook herboven.

 

 

 

 

Agenda

Maart ' 19

zo 10: Rommelmarkt

za 30: Oud papier ophalen & Feestavond FOUTE PARTY

Mei '19

za 25: Oud Papier ophalen

Juni '19

za 15: Jubileum Concert met Leona Philippo en projectzangkoor

December '19

za 21: Muzikale winterwandeling

Actueel:

10-02:Tulpenactie succes, alles uitverkocht. Dank voor uw aankoop.

30-01: Toegangskaarten voor het Openingsconcert zijn uitverkocht.

08-01: Steun ons door uw online inkopen te doen via sponsorkliks.

 

 

Sponsors en subsidiegevers