Vrienden van Muziekvereniging Wieringerwaard

Uw financiële steun is onontbeerlijk
Muziekvereniging Wieringerwaard is een vereniging met zo’n 30 orkestleden en 30 leden op de muziekschool. Onze instrumenten, dirigent, muziekdocenten enz. brengen jaarlijks flinke kosten met zich mee. Uiteraard staan daar diverse bronnen van inkomsten tegenover, waarbij de leden op verschillende manieren zelf de grootste inbreng leveren. Wij proberen ieder jaar een positief resultaat te behalen op onze begroting zodat wij kunnen reserveren voor kosten op langere termijn (denk aan vervanging instrumenten).

De financiële steun van personen die de vereniging als ‘Vriend’ een warm hart toedragen is ieder jaar weer een belangrijke inkomstenbron om bij te dragen aan dat positieve resultaat. Door uw steun kunnen wij reserveren, kunnen we wat extra’s doen voor onze jeugdleden (van levensbelang voor ons voortbestaan op lange termijn) en kunnen wij bijvoorbeeld de kosten dragen voor deelname aan concoursen of festivals.

Wat bieden wij u als ‘Vriend van…..’ ?
Alle Vrienden ontvangen van ons tweemaal per jaar een (digitaal) Vriendenbulletin met informatie over alle aspecten van de vereniging en wat daar speelt. Tevens krijgen alle Vrienden voorrang op de kaartverkoop van ons jaarlijkse voorjaarsconcert.

Wordt u Vriend+ van onze vereniging dan wordt u ook één keer per jaar uitgenodigd voor een gezellige vriendenavond in ons clubgebouw. En als klap op de vuurpijl wordt er bij elke 50e aanmelding van een Vriend+ een taartbon verloot onder de Vriend+-ers.

Wat vragen wij van u?
Waardeert u wat wij doen, wilt u ons steunen, wilt u een bijdrage leveren; kortom wilt u Vriend van Muziekvereniging Wieringerwaard worden? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden als Vriend van Muziekvereniging Wieringerwaard

* = Dit veld dient u verplicht in te vullen

* Naam
* Adres
* Woonplaats
* Emailadres

* Ik word graag Vriend / ik wil graag mijn donateurschap omzetten naar een Vriendschap:

Keuze Vriendschap

en betaal hiervoor per jaar een bedrag van
* Uw IBAN
* Tenaamstelling
* Akkoord machtiging
Ik ontvang graag het (digitale) Vriendenbulletin.
* Verificatie   Captcha

vr 14: Vriendenavond

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar

za 30: Feestavond

za 15: Jubileum Concert met Leona Philippo en projectkoor

Laatste nieuwtjes en bijzonderheden

11-11 De boekenmarkt was weer geslaagd. Iedereen bedankt!

05-11 Boeken voor de boekenmarkt zijn nog steeds welkom!

28-10 Weekend Siensbach achter de rug: Fantastisch was het, een verslag volgt!!! Duitse pers lovend!!

21-10 Bij het jubileumconcert gaan wij optreden met LEONA PHILIPPO!!

11-10 Het gastenboek is weer beter te zien op deze site. Vul hem gerust eens in!!

06-10 BOEKEN gezocht, wie heeft er boeken voor ons?

03-10 Op de site staat voortaan het hoofdstuk "Jubileumjaar 2019" met de laatste informatie voor geinteresseerden

30-09 Het Pannenkoekenfestijn was een geslaagd festijn. Iedereen bedankt! Volgend jaar weer?

04-07 Ook onze vereniging is voor diverse muzikale activiteiten wel afhankelijk van derden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij voor de aanschaf van muziekinstrumenten een gift hebben ontvangen van het Prins Bernhardfonds!!! Behalve trots bedanken wij het Prins Bernhardfonds hier natuurlijk ook voor.