Vrienden van Muziekvereniging Wieringerwaard

Uw financiële steun is onontbeerlijk
Muziekvereniging Wieringerwaard is een vereniging met zo’n 30 orkestleden en 30 leden op de muziekschool. Onze instrumenten, dirigent, muziekdocenten enz. brengen jaarlijks flinke kosten met zich mee. Uiteraard staan daar diverse bronnen van inkomsten tegenover, waarbij de leden op verschillende manieren zelf de grootste inbreng leveren. Wij proberen ieder jaar een positief resultaat te behalen op onze begroting zodat wij kunnen reserveren voor kosten op langere termijn (denk aan vervanging instrumenten).

De financiële steun van personen die de vereniging als ‘Vriend’ een warm hart toedragen is ieder jaar weer een belangrijke inkomstenbron om bij te dragen aan dat positieve resultaat. Door uw steun kunnen wij reserveren, kunnen we wat extra’s doen voor onze jeugdleden (van levensbelang voor ons voortbestaan op lange termijn) en kunnen wij bijvoorbeeld de kosten dragen voor deelname aan concoursen of festivals.

Wat bieden wij u als ‘Vriend van…..’ ?
Alle Vrienden ontvangen van ons tweemaal per jaar een (digitaal) Vriendenbulletin met informatie over alle aspecten van de vereniging en wat daar speelt. Tevens krijgen alle Vrienden voorrang op de kaartverkoop van ons jaarlijkse voorjaarsconcert.

Wordt u Vriend+ van onze vereniging dan wordt u ook één keer per jaar uitgenodigd voor een gezellige vriendenavond in ons clubgebouw. En als klap op de vuurpijl wordt er bij elke 50e aanmelding van een Vriend+ een taartbon verloot onder de Vriend+-ers.

Wat vragen wij van u?
Waardeert u wat wij doen, wilt u ons steunen, wilt u een bijdrage leveren; kortom wilt u Vriend van Muziekvereniging Wieringerwaard worden? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden als Vriend van Muziekvereniging Wieringerwaard

* = Dit veld dient u verplicht in te vullen

* Naam
* Adres
* Woonplaats
* Emailadres

* Ik word graag Vriend / ik wil graag mijn donateurschap omzetten naar een Vriendschap:

Keuze Vriendschap

en betaal hiervoor per jaar een bedrag van
* Uw IBAN
* Tenaamstelling
* Akkoord machtiging
Ik ontvang graag het (digitale) Vriendenbulletin.
* Verificatie   Captcha

MA 02-07: tijd 18.30 uur: Optreden Talentenorkest De Tweewegen (locatie buiten of binnen, weersafhankelijk)

ZA 30-06: Oud papier ophalen

VR 13-07: Waerts Muziekpodium

Laatste nieuwtjes en bijzonderheden

13-06 Koop je wel eens bij een webwinkel? Doe dit dan aub via Sponsorklikshier op onze site.

08-06: Tweede kerkconcert ook geslaagd! De pers schreef: "staande ovatie voor orkest!"

04-06: Talentenorkest De Tweewegen gaat optreden!!

01-06: Eerste geslaagde kerkconcert In Hippolytushoef achter de rug. Op 8-6 het tweede in Kolhorn

18-4: Succesvol optreden van leerlingen basisschool De Tweewegen en het opleidingorkest bij de St. Surplus

19-3: Muziekinstrumenten uitgereikt. Vandaag zijn de muziekinstrumenten aan de deelnemende leerlingen aan de muziekimpuls uitgereikt. Lees meer

Wijziging in het bestuur. Voorzitter Gerrit Kramer en bestuurslid Roos Slot zijn tijdens de laatste ALV afgetreden. Nieuw in het bestuur zijn: Dennis Burger (voorzitter) en Karin Arends (vice-voorzitter). Bestuur en leden danken Gerrit en Roos voor hun 'volle inzet' gedurende de afgelopen jaren!! Uiteraard ook Dennis en Karin veel succes op jullie nieuwe positie.