Ontdek je talent als vriend en muziekliefhebber!!

21 december lekker muzikaal losgaan?

Heb je zin om rond de feestdagen nog een avond vol livemuziek te beleven en de muziek te voelen. Dan bieden wij nu de muzikale kans van je leven. Geniet onder het genot van een hapje en drankje van een avond vol muziek of ga eens de uitdaging aan! Beleef een avond als dirigent en bepaal het tempo van het orkest. Of misschien altijd al eens als slagwerker in een orkest willen spelen? Die uitdagingen en nog meer liggen de 21edecember voor het oprapen.

Lijkt het je wat? Word dan voor (minimaal) € 20,00 vriend+ en geef je op voor deze sprankelende avond. Wacht niet te snel, want op is op!

Als vriend+ van de muziekvereniging ondersteun je niet alleen financieel de vereniging maar heb je ook het voordeel om een keer per jaar uitgenodigd te worden voor een vrienden+ avond. De ene keer in de vorm van een workshop met uitleg over het orkest, de andere keer door zelf actief deel te nemen aan het maken van muziek, of op een andere wijze. Gewoon komen genieten en passief zijn tijdens een vrienden+ avond is uiteraard ook mogelijk.

Natuurlijk is het ook mogelijk om ‘gewoon’ vriend te worden van de vereniging. Dit kan al vanaf € 5,00. Ook in dat geval zijn we graag vriend met jou!

Aanmelden als vriend

Vriend worden? Meld je dan als vriend of vriend+ aan via onze website www.muziekverenigingwieringerwaard.nl. Klik op de site het hoofdstuk ‘Vrienden’ aan en je vindt de informatie en aanmeld-mogelijkheid.

21 december al meedoen?

Het kan ook makkelijker. Meld je aan voor 21 december en we regelen die avond dat je vriend+ wordt. Deze avond begint om 21.00 uur

Aanmelden voor 21 december is mogelijk via het emailadres: meike_wilms@hotmail.com.

Is dit vriendelijk of niet?

Wij hopen je de 21ete zien!

vr 21: Vrienden+ avond

za 02: Openingsconcert 60-jarig Jubileumjaar en START KAARTVERKOOP jubileumconcert

za 30: Oud papier ophalen & Feestavond

za 15: Jubileum Concert met Leona Philippo en projectkoor

24-11 Start kaartverkoop Jubileumconcert: 2 februari 2019!

22-11 Gebruik aub sponsorkliks voor je komende inopen!!

11-11 De boekenmarkt was weer geslaagd. Iedereen bedankt!

28-10 Weekend Siensbach: Duitse pers lovend!!